bedste salg 1:1 højeste Efterligning Cartier, Hermes armbånd og halskæder

Hvem er vi

Shipping Service

Vi Køb tilbud fragt over hele verden for alle ordrer her med Kina indlæg \EMS\DHL\UPS\FedEX og håndtering af yderligere omkostninger vil blive opkrævet.

Leveringstid

1. efter at placere en ordre på vores hjemmeside, det vil tage op til 24 timer at behandle din kreditkort transaktioner og bekræfte din ordre information, skal du sørge for din korrekte kontakt oplysninger (E-mail-adresse, telefonnummer, osv.) som du vil blive kontaktet for at bekræfte din ordre.

2. Når din ordre er blevet godkendt til forsendelse, er det sendt til levering næste arbejdsdag. En forsendelse tracking nummer vil blive tilbudt via e-mail, når din ordre er afsendt fra vores lager.

3. vi sender gratis via EMS (Express Mail Service). Leveringstiden for lande som USA, Australien, de fleste lande i Sydamerika vil være 5-7 arbejdsdage. Mens for europæiske lande, levering vil tage omkring 5-12 hverdage. I de fleste tilfælde (90%) leveringstid er cirka én uge.

4. Alternativt International express som FedEx/UPS/DHL shipping muligheder er tilgængelige, hvis du befinder dig i presserende behov (normalt 3-5 arbejdsdage). Du skal ikke gøre noget, men simpelthen vælge egnede shipping måder ved kassen siden og betale tillægsgebyr for shipping, vi vil gøre resten.

Shipping restriktioner

Hvis du betaler via vores købmand kredit gateway, skibet vi kun til kreditkort faktureringsadresse, medmindre en sekundær leveringsadresse er registreret med kreditkortselskabet. Hvis din faktureringsadresse er en postboks skal derefter du give os en fysisk adresse via email. Vores kundeservice er altid tilgængelig for dig og vil besvare dine forespørgsler inden for 12 timer.

Mistet pakke politik

Hvis en pakke ikke kom frem i 8 uger efter afsendelsesdatoen, behandles denne pakke som Lost. I dette tilfælde en ny pakke vil blive sendt til dig og vi er i stand til at give de samme elementer som dem, købt af dig. Hvis vi ikke er i stand til at give de samme elementer til at erstatte foreslå tabt dem vi vil enten du lignende cartier smykker. For eksempel, replika cartier smykker. Eller refundere dine udgifter, som det vil være gensidigt aftalt. Hvis et eller flere elementer hverken de samme eller lignende er tilgængelige til at blive afsendt, kan du requiret for at annullere cartier ur rækkefølgen helt, således den samlede pris for din ordre vil blive fuldt refunderet.

Fortoldning

Ved at vælge gratis shipping option (EMS), der ville være ingen toldbehandlingen gebyr som vi vil håndtere deklareret værdi godt for dig.

Ved at vælge International express som FedEx/UPS/DHL, du kan være underlagt importafgifter og andre afgifter, der opkræves, når en forsendelse når dit land. Ekstra gebyrer for fortoldning skal afholdes af dig; Vi har ingen kontrol over disse afgifter og kan ikke forudsige, hvad de kan. Toldpolitikkens varierer meget fra land til land; Du bør kontakte din lokale skikke kontor for yderligere oplysninger. Derudover ved bestilling fra os, du betragtes som importør af post og skal overholde alle love og regler i det land, hvor du modtager varerne. Dit privatliv er vigtigt for os, og vi ved, at du interesserer dig hvordan oplysninger om din ordre er brugt og delte. Vi ønsker vores internationale gæster og kunder shipping produkter internationalt til at være opmærksom på, at grænseoverskridende overførsler er underlagt åbning og inspektion af toldmyndighederne. Også, vi kan fastsætte visse ordre, forsendelse og produktinformation, såsom titler, til vores internationale transportvirksomheder, og sådanne oplysninger kan meddeles af luftfartsselskaberne til toldmyndighederne med henblik på at lette toldklareringen og overholde lokale love. Nogle gange vores lokale toldmyndighederne kræve os til at angive værdien for elementet gave direkte på pakke.

Advarsel til svig og svindlere

Vi vil kontrollere hvert stykke af oplysninger, du giver os inden levering produkter. Svig er en forbrydelse, og vi vil retsforfølge til omfang af loven. Vores Enterprise klasse UNIX system gør et fremragende stykke arbejde af logføring adgang. Vi vil videresende denne data og leveringsadresser til byen, statslige, føderale og Interpol myndigheder. Hvis afsenderadressen er web-baseret e-mail (dvs. Hotmail, yahoo mail, etc.) skal du give os en kontakt telefonnummer, som du kan nås i timer efter bestillingen.