bedste salg 1:1 højeste Efterligning Cartier, Hermes armbånd og halskæder

Hvem er vi

Vi accepterer kreditkort, Mastercard, Paypal, Western Union, T/T, osv som betaling metoder.

1. kreditkort & Master Card

en). For ordre, som er mindre end $600, vi accepterer kreditkort via vores købmand kredit gateway.

b). Sørg for, at du skriver det korrekte faktureringsadresse, telefonoplysninger for banken at kontrollere. Hvis du ikke kan gøre din betaling med succes, venligst kontakt os og prøv forskellige betalings metoder.

2. Western Union

Som en af vores betalingsmetode, Western Union er en af de hurtigste måder at overføre penge på verdensplan, det ' s billigere og lettere. Du kan også bruge kreditkort til at overfører med Western Union. Western Union er stærkt anbefales sammenlignet med bankoverførsel, du kan ikke kun få 5% rabat ved at bruge det, men også gøre leveringstiden i forvejen, da vi modtog Western Union money meget hurtigere. Du kan blot klikke på zoonsweb.nl og du kan afslutte hele processen online. Vi vil sende dig en Performa faktura med betalingsoplysningerne. Kontakt os på 2014topcartierlove@gmail.com for detaljer.

3. bank til bankoverførsel overfører

Betaling sendes direkte fra din bank til vores bankkonto, så kontakt os på 2014topcartierlove@gmail.com for de oplysninger, du skal bruge under penge overførsel.

4. personlige betalinger

Vi bruge tredjeparts-betalingstjenesten. På den måde, vi don ' t indsamle dine egentlige kreditkort eller bankkonto oplysninger. Alle kreditkort forarbejdning er betaling udbyder side. Betalingsbehandling bruger Secure Socket Layer (SSL) og 128-bit kryptering teknologi til at øge sikkerheden, når du besøger de sikrede områder i disse websteder. SSL er den industri standard protokol for at beskytte og opretholde sikkerheden for meddelelsen transmissioner på internettet. For at sikre forbindelsen til de beskyttede områder af betaling forarbejdning hjemmesider er sikre, ser for enten en ' lukket lås ' eller en ' ubrudte nøgle ' ikon placeret på nederste højre side af din browser ' s opgave bar. Du kan også tjekke adresselinjen for at afgøre, om SSL (Secure Socket Layer) er tilgængelig ved at kigge i begyndelsen af adressen. Det starter med "https" i stedet for standarden "http", hvis SSL opererer.