bedste salg 1:1 højeste Efterligning Cartier, Hermes armbånd og halskæder

Hvem er vi

Gennem nyder de tjenester, som zoonsweb.nl, vil du blive ansat til denne vilkår for brug og andre relevante politikker, betingelser og regler. Hvis du er uenig med et element af denne politik, du kan nægte at besøge vores hjemmeside.
Beskyttelse af personlige oplysninger
Se venligst vores privacy policy at finde ud af vores tradition på dette spørgsmål. At politik er også gældende for dit besøg på vores hjemmeside.
Elektronisk kommunikation
Når du besøger eller send en e-mail til os, kommunikerer du med os på elektronisk Vis, hvilket betyder, at du accepterer at acceptere vores elektroniske meddelelser. Vi vil kontakte dig via e-mail eller udstede varsel. Efter lovkrav om disse kommunikation skal skrives.
Hvis der er bevis for, at det har sendt dig de elektroniske meddelelser eller udstedt meddelelse på hjemmesiden, som du har modtaget alle aftalen, erklæring, proklamation og andre oplysninger.
Copyright
Alle information sendt online erklæring, diagram, tegn, knapikon, billede, lyd dokument segmenter, digital download, data redigere og software tilhører tilhører Inc. eller dets tilknyttede selskaber eller ressource leverandører.
Udarbejdelse af alle oplysningerne på vores hjemmeside er den eksklusive ejendom af Inc., under beskyttelse af kinesiske og internationale Copyright love
Vores ' s højre
Ikoner, tegn, sidehoved, knapikon, erklæring, tjenestenavnet på vores hjemmeside, alle tilhører varemærket eller betrække og dets tilknyttede selskaber. Alle disse ikoner eller upholsters bør ikke anvendes til nogen produkter eller tjenester ikke er relateret til Inc. og dets tilknyttede selskaber på nogen måde af eventuelt forbrugerne vildledes eller afskrivning eller ærekrænkelse af Inc. og dets tilknyttede selskaber. Alle andre varemærker, vist undtagen de vigtigste dele ovenfor tilhører de respektive egenskaber af ejere, der måske eller måske ikke være relateret til Inco. eller dets tilknyttede selskaber eller sponsoreret af Inco. eller dets tilknyttede selskaber. Uden skriftlig tilladelse fra eller dens varemærkeindehaveren, noget skal ikke forklares som nogen ydes med tilladelse af medviden eller andre manerer eller berettiget for at bruge eventuelle varemærker, der er vist på vores hjemmeside.
Din konto
Hvis du beslutter at bruge vores hjemmeside, du er ansvarlig for at holde hemmelige din konto information og password og begrænse posten til din computer, og du også godkende for at svare alle aktiviteter med din konto og password. sælger ikke produkter til børn, men sælge børns artikler til voksne.
Hvis du stadig ikke nå en alder af 18, du er berettiget til at beslutte selv at nægte ydelser, lukke konto, slette eller redigere indhold og Annuller bestille steder, hvor Inc. og dets tilknyttede selskaber kun når du er under tilsyn af dine forældre eller værger og inden for rammerne af relevante internationale love.
Du også hospitalsstuer dets tilknyttede selskaber og relicensed person brugsret til det navn, du gav sammen med disse indhold, hvis de vælger at gøre. Du erklærer og forsikre, at du har rettigheder til at styre den bogførte indhold på anden måde, dens indhold er nøjagtig, du erklærer og forsikre, at du vil kompensere for skader på Inc. og dets tilknyttede selskaber bragt af indholdet du giver.
replika cartier smykker shop har rettigheder (men ikke pligten) til at censurere og redigere eller slette aktiviteter eller indhold. Vi er ikke ansvarlige for indgivelse af meddelelser fra dig eller nogen tredjepart.